Gott nytt år!

 
Första nyåret på Jorvik idag! Och många fler hoppas jag på.  :D Fixade lite extra i stallet idag och hästarna fick lite extra godis för de varit så duktiga. Var lite svårt bara och få med dem på bild men de gick till slut. Jag kom till Jorvik med ingen häst alls till att nu äga hela 8 stycken!

Nästa år ska jag börja tävla lite mera specifikt i Championaten. Noble och jag är dem enda som tävlat i det och verkligen sikta oss in på prispallen. Noble kom på prispallen en gång bara dock men det 3 priset är jag mycket stolt över! De andra ryttarna är riktigt duktiga må jag säga Så här gäller det och träna, träna och träna! Kanske kan jag ta första pris? 

Ser även fram emot alla kommande event med Ridklubben. Jag är så glad att jag gick med dem. Bättre klubb finns inte! Bad Troopers medlemmarna är alla så underbara och snälla. De hjälper en mer en gärna och man har många roliga stunder med dem på eventen! Så vi skrattat ibland när saker inte gått som de skulle.

 
(Jag och Twin tog oss an en liten bergklättring idag)

Jag hjälpte Lisa idag och hon visade mig en helt fantatisk plats. Det krävdes dock mycket tålamod och försiktighet då vi var tvungan och bergklättra för och ta oss dit. Melody som jag red på just då hade inte mycket problem och ta sig igenom. Och när vargarna dök upp så fnös hon bara åt dem och fortsatte.

Jag tänkte att jag skulle rida dit senare med Twin också så han fick träna lite. Han var superduktig. Vi fick lite svårigheter och han hoppa till när en av de vänliga vargarna som bor där upp dök upp igen. Men han insåg ganska snabbt att vargen inte ville honom illa och sen fortsatte vi uppåt. Och vi tog oss i mål och tittade ut över det snöiga jorvik. Så magiskt!



Vi ses nästa år!

 

loreleiwolflord.blogg.se

Star Stable Online blogg om min karaktär Lorelei "Lorre" Wolflord och hennes äventyr i Jorvik.

RSS 2.0