Halloween Parad med Ridklubben


Hemkommen efter gått Halloween Parad med Ridklubben. Ja missade kanske att vi skulle se läskiga ut när jag kom med min Cowboy dräkt och alla andra var spöken och skelett. I och för sig hade vi en Ko med haha. 

Läskigaste på mig var nog min nya lilla vän! Jag hörde om de nya husdjuren som inkommit till Jorvik under en kort tid. Så jag red till Spegelträsket letade upp säljaren och hem kom min lilla Groda som ännu inte fått ett namn. Han är sååå söt när han dansar runt i sadelväskan haha. Perfekt för och fånga flugor så Noble var mer en nöjd när han slapp dem surra runt han i stallet. 

Paraden startade från Fort Pinta och vi tog oss hela vägen genom Silverglade till Gyllenåsarnas Dal. Perfekt stopp då jag bor ju där. 

Väl framme tog vi lite grupp bilder innan några av oss fortsatte tillbaka till Fort Pinta för lite fika i Gallerian. Fick även reda på att den där Raptor uppträdde i Gallerian. Så jag stanande kvar lite längre för och se honom uppträda. 
 
Fick bli två bilder då två stycken böt plats för och ta egna samtidigt. Jag hade lite flashigt rosa ljus i bakgrunden med haha. 

loreleiwolflord.blogg.se

Star Stable Online blogg om min karaktär Lorelei "Lorre" Wolflord och hennes äventyr i Jorvik.

RSS 2.0