Två nya medlemmar till stallet!


Det här med och inte köpa nya hästar innan de andra är fulltränade gick så där. Urhästarna kom till jorvik men denna gång en större variant. De är samma som Galloper Thompsons egna jorvisiska urhäst och jag föll för den hästen så ja var i exstas. 

Tyvärr kom de ej i den färgen som Galloper hade på sin egna urhäst men jag föll pladask för 2 av dem som kom. Och eftersom de endasts kulle vara till försäljning i två veckor så kunde ja inte vänta utan de fick varsigod följa med mig hem idag. 

Välkommen Twinshadow "Vanitas". Jag föll för den vackra blåa färgen han har i sin magiska form. Och hans vanliga form har sånn fin nyans. Jag kunde inte motstå och köpa honom när jag såg han. En envis herre som gärna gör som han själv vill. Han kommer inte så bra överens ännu med de andra förutom sin bror som jag också köpte. Men jag vet att han är en redig kelgris innerst inne. (och matkvarn haha) 


Vanitas ville gärna inte slita sig från sin bror så givetvis fick även han följa med hem. Hälsa på Twinwind "Ventus" (Ventus heter just nu Lighttwin då jag såg först efteråt att jag kunde få ursprunsgnamnet ja tänkte på så de kommer ändras inom kort :) ) Ventus är till skillnad från sin bror mycket mer social och han är gärna bland andra. Han är en mycket vänlig kille som gärna jobbar tillsammans med en utan problem. 


 

loreleiwolflord.blogg.se

Star Stable Online blogg om min karaktär Lorelei "Lorre" Wolflord och hennes äventyr i Jorvik.

RSS 2.0